Bestil din ehandels-løsning med osCommerce her. Du kan prøve en demo før du bestiller.

Ehandel løsning med osCommerce

osCommerce er en gratis Ehandel løsning som bruges af tusinder af webshops verden over. Systemet er Open Source, hvilket betyder at alle kan gå ind og udvikle på systemet, og rette det til efter sine personlige ønsker.

Denne Ehandel løsning er lavet i PHP med MySQL som tilhørende database, og selvom det er utroligt nemt at sætte op, så er det nok en god idé at man har lidt kendskab til PHP inden man kaster sig ud i denne shopløsning. Der findes dog flere udbydere af webhoteller som har osCommerce installeret på forhånd, og så behøver du faktisk ingen erfaring overhovedet for at bruge systemet. Det skal dog siges at det så til gengæld er vanskeligt at tilpasse systemet efter sine ønsker.

Muligheder og problemer ved denne Ehandel løsning

Grunden til at jeg personligt har kastet mig over osCommerce er at systemet giver mulighed for søgemaskineoptimering. Jeg har endnu ikke kunne finde en færdiglavet ehandel løsning der giver mulighed for dette. Dette ser jeg personligt som det vigtigste plus, men det er naturligvis også et plus at systemet er gratis.
Til gengæld er det et stort minus at osCommerce som udgangspunkt ikke understøtter betaling med Dankort. Det er dog muligt at installere et modul som gør betaling med Dankort og andre betalingskort muligt.
I forbindelse med start af min egen netbutik (i skrivende stund er jeg også blot i den indledende fase) vil jeg lave en guide til hvordan du gør din osCommerce ehandel løsning søgemaskine venlig og hvordan du får mulighed for at modtage dankortbetalinger. Det forudsætter naturligvis at jeg selv kan få det til at virke, men under alle omstændigheder vil det i hvert fald give dig et indtryk af om det er noget du skal kaste dig ud i.