Online salg vha. e-mail markedsføring

Se hvordan du kan du kan skabe mersalg og gen-salg ved at gøre brug af e-mail markedsføring.

Skriv pressemeddelser

Pressemeddelser er den måske mest effektive måde at øge dit salg væsentligt. Se her hvordan du gør.


Skab øget online salg

Vil vil naturligvis alle gerne øge vores online salg, men hvordan gør man det i praksis? Det er jo nemt nok at sige man vil gøre det, men hvordan sætter man handling bag ordene? En af de væsentligste ting hvis man vil øge sit online salg er naturligvis markedsføring. Der findes en lang række muligheder og måder hvorpå du kan markedsføre din webshop. De mest effektive kan du læse om i artikler på vores søster site Internettips.dk (se links til venstre), og her på siden kan du desuden læse om specifikke ting der har betydning, når man vil skabe mere online salg.
En af disse ting er brugervenlighed. Ja, det lyder måske simpelt og som en selvfølgelighed, men det kan ikke understreges nok hvor vigtigt det er. Læs mere om dette i artiklen Brugervenlig giver mere handel på nettet.

Konkrete tips der giver mere online salg

Selvom e-handel langt fra er nogen nyhed, så er der stadig mange som er utrygge ved at handle over nettet. Derfor er det vigtigt at du forstår at skabe tryghed for dine potentielle kunder. En af måderne du kan gøre dette på er at lave en "hvad siger vores kunder"-boks med citater fra nogle af dine tilfredse kunder. På den måde viser du dine nye potentielle kunder, at man roligt kan handle hos dig.
Har du råd til at blive E-mærket, så er det også en rigtig god måde at opnå troværdighed på.


Mersalg

Men en ting er at skaffe nye kunder, og få disse til at købe. Man må heller ikke glemme muligheden for mersalg. Hvis du f.eks. sælger skjorter så kunne det jo være oplagt at tilbyde kunderne et billigt slips, når de nu alligevel handler hos dig. Du kunne måske også bare tilbyde en simpel mængderabat (f.eks. 10% ved køb af to skjorter). En udvidet version af denne mersalgs-tanke kan laves med en "Kunder der købte denne vare købte også bla bla bla..." funktion.

Lad dine kunder skaffe dig mere online salg

Endelig skal man ikke undervurdere effekten af mund til mund metoden. Derfor er det meget vigtigt at du sørger for at dine kunder får en god oplevelse. Vær altid klar til at hjælpe eller besvare spørgsmål fra kunder. Hvis du sørger for at gøre dine kunder tilfredse, så skal de nok sprede rygtet om din webshop. Du kan oven i købet hjælpe det lidt på vej, ved at lave en "Tip en ven" funktion.

Til sidst vil jeg blot minde dig om at online salg også handler om godt købmandskab - præcis som i den virkelige verden.